Info: 2023 Lillebælt Golfklub

 

Forårsmatchen blev afholdt på Lillebælt Golfbane onsdag den 10.maj 2023

Formanden holdt en indledende tale om det gode spillevejr og bemærkning om banensusædvanlige hurtige greens. 

Vinder i dag med 35 point blev Gunnar Poulsen, Lillebælt Golfklub. Nr.2EilifRasmussen Sct. Knuds Golfklub med 35 point. Nr. 3 Allan Hansen 

med 35 point. Nærmest hul 12 med 1,96m Hans Jørgen Hansen, Langelands Golfklub.

Efter en dejlig middag med stegt flæsk og persillesovs blev der uddelt22vinpræmier ned til 29 point. Der var 16 klappepræmier af 3stk. bolde.

Gunnar Poulsen fik tildelt Helge Søgaards vandrepræmie til ejendom. Vedførste match i året er der generalforsamling. Der blev vedtaget en 

omrokering af bestyrelsen som kan ses her på hjemmesiden. Formanden kom med beretning for 2022 som er vedlagt.

I alt en dejlig golfdag på Lillebælt Golfklub som skal have tak for et godt arrangement.

Bestyrelsens beretning for året 2022
Hjertelig velkommen til vores medlemsmøde, som vor vedtægter beskriver skal holdes i forbindelse med forårsturneringen. En særlig velkomst til nye medlemmer.
Vi gennemførte alle 4 turneringer som planlagt, dog med 6% færre deltagere end 2021. Der er 32, som ikke har deltaget i nogen turnering mod 44 i 2021. Der har i gennemsnit deltaget 53% i turneringerne.
Forårsturneringen blev afholdt hos Vestfyn med 82 deltagere. Vinder blev Bjarne Laugesen, Svendborg med Bjarne Andersen, Sct. Knuds som runner-up.
Sommerturnering 1 blev afholdt hos Langeland Golfklub med 72 deltagere. Individuel vinder blev Gert Jensen, Midtfyns med Flemming Green Rasmussen, Svendborg som runner-up
Sommerturnering 2 blev holdt hos Langesø Golf med 72 deltagere. Vinder blev Allan Hansen, Midtfyns med Jan Ingo Andersen Blommenslyst på andenpladsen.  

Efterårsturneringen var hos Svendborg Golfklub med 73 deltagere. Vinder blev Ivar Knoth, Midtfyn med Halvor A. Pedersen, Svendborg som nr. 2
Bjarne Andersen, Sct. Knuds vandt den gennemgående turnering og Jørgen Redder, Langesø tog sig af mesterskabet med laveste nettoscore.
Lad os give alle en STOR hånd.


Vi er i øjeblikket 127 (141) medlemmer. Der har været 36 udmeldinger og 17 indmeldelser. Det er 2. år med faldende medlemstal, så vi anmoder jer om at udbrede kendskabet til FGV hos nogle potentielle kandidater. Vi har et mål på ca. 150 medlemmer, så vi igen kan mønstre 90 - 100 deltagere i hver turnering.
Vi har afholdt 2 bestyrelsesmøder i 2022
I år er der igen mulighed for at indtaste scores via telefon, men vi skal stadig aflevere et underskrevet scorekort. Vi anbefaler at så mange som muligt indberetter scoren per telefon, så præmielisten kan blive færdig hurtigst muligt. Scorekortene bruges også til klap-præmier.
Jeg vil gerne takke bestyrelsen og suppleanter for et godt samarbejde.
Lad os udbringe et leve for FGV.